🔒 מתכון רביכה חומה" />

🔒 מתכון רביכה חומה

  • זמן הכנה
    9 דקות
  • זמן בישול
    7 דקות
  • סועדים
    6
  • מוכן ב
    9 דקות

🔒 המתכון הזה זמין רק למנויי קולינרטיקה.

אם יש לך מנוי, הכנס את פרטי הגישה בטופס ההתחברות.

עדיין אין לך מנוי? הצטרפו עכשיו וגשו לכל המתכונים המיוחדים שלנו!

מרכיבים

מצרכים למתכון רביכה לבנה

ציוד מטבח למתכון

אופן הכנה

כדי להכין את המתכון לרביכה חומה חשוב מאוד להיעזר במטרפה מקצועית כדי שלא ייווצרו גושי בצק במהלך ההכנה.

a1שלב

בשלב הראשון של המתכון צריך לשקול את הקמח והחמאה ולחתוך את החמאה לקוביות ולהניח בסיר לחימום והמסה.

a2שלב

בשלב השני לשמור על מצב שהחמאה נמסה כ 2-3 דקות וצבעה זהוב אך לא שחום.

a3שלב

בשלב השלישי להוסיף את הקמח לסיר ובעזרת מטרפה לערבב בתנועות מהירות למשך כ 4-5 דקות עד שמתקבל גוון צבע חום.

a4שלב

ובשלב הרביעי יש לנו רביכה חומה מוכנה לעבודה, זהו השלב גם שבו אנחנו יכולים להוסיף נוזלים כגון ציר עוף חום, או ציר בקר חום וכל נוזל רלוונטי אחר בהתאם למתכון הספציפי שלו.

סיכום

להמיס בסיר חמאה ולהוסיף את הקמח, ובעזרת מטרפה לערבב היטב במשך כ 4 דקות ועד שמתקבל גוון צבע חום.

שף פרטי ומארח בשרון לארוחות שף פרטיות. הדבר שאני הכי אוהב הוא לבשל וליצור חוויות אוכל, ובכלל – כשנותנים לי משימה שדורשת יצירתיות אני תמיד “נדלק”. אוהב מאוד לכתוב על אוכל וחוויותיו דברים יצירתיים עושים לי את זה.

אולי גם תאהב